fredag 2. januar 2009

Skal du gifte deg?

Kjære brud!


Den store bryllupssesongen nærmer seg, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til butikken vår for å se litt bilder, eller ta en prat om dine tanker og ønsker for
...............den perfekte brudebuketten.

Endel blomster har kort sesong, som foreksempel liljekonvall, som vi ifjor hadde siste uken i mai. Ranunkler får du i april-mai og pioner i mai-august. Dette varierer fra år til år.

Men det finnes utrolige mengder med vakre blomster til brudebuketten din. Så tenk heller over om buketten din skal være søt, enkel, rampete, naturlig, gammeldags, moderne osv... og hvilke farger du ser for deg. Så hjelper vi deg med blomster tilpasset fargeønsket og uttrykket du drømmer om, uansett årstid.

Vi har lang erfaring i både moderne og tradisjonelt brudebinderi. Noen bruder velger i tillegg til brudebuketten et blomstersmykke som hun har på om kvelden. Dette kan være til overarm, håndledd eller halsen. Eller kanskje forloveren din ønsker et blomstersmykke?

Vi hjelper dere gjerne med ideer og råd til den store dagen, og kan komme til kirken og festlokalet å dekorere. Men ønsker dere å gjøre det selv, lager vi gode fargeskisser.

Blomstene bestilles ca 2-3 uker før den store dagen, men kom gjerne innom, mail eller ring litt før og sett deg opp med dato for bryllupet.

Vi gleder oss til å hjelpe dere, snakkes!


Se innlegg "BRUDEBUKETTER" for flere fristende bilder av våre brudebuketter...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar